Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شمسایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۷۹۹ دفتر پیشخوان در خراسان رضوی، ۱۴۸ دفتر در خراسان شمالی، ۱۱۶ دفتر در خراسان جنوبی و ۲۷۰ دفتر پیشخوان نیز در استان گلستان پروانه معتبر فعالیت دریافت کرده و اکنون فعال هستند.

وی گفت: ۲۸۵ فقره از پروانه های فعالیت دفاتر پیشخوان استان خراسان رضوی مربوط به شهرستان مشهد است که از این تعداد ۲۲۹ فقره آن مختص شهر مشهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق گفت: نظارت عمومی شامل تطبیق مشخصات و اعتبار پروانه، رعایت مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات، اعلام تعرفه ها، ساعت فعالیت و وضعیت عمومی بیش از هزار و ۳۰۰ دفتر پیشخوان از طریق سازمان تنظیم مقررات انجام می شود.

شمسایی ادامه داد: به صورت متفرقه اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها، انجمن صنفی دفاتر پیشخوان دولت به صورت  مجزا و یا با مشارکت اداره بازرسی استان بر فعالیت های دفاتر یاد شده نظارت دارند.

وی گفت: از سوی دیگر دفاتر پیشخوان دولت، اپراتور و زیرمجموعه وزارت ارتباطات بوده و سازمان تنظیم مقررات پروانه فعالیت آنها را ارائه کرده است که مردم می توانند مانند دیگر بخش های ارتباطی، شکایات خود را از طریق سامانه ۱۹۵ پیگیری کنند.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق ادامه داد: دفاتر پیشخوان به سامانه ۱۹۵ دسترسی دارند و موظفند طی ۷۲ ساعت به شکایات کاربران پاسخ قانع کننده بدهند، در غیر این صورت شکایات مردمی از طریق سازمان تنظیم مقرات پیگیری می شود.

شمسایی، بر نظارت تخصصی دستگاه های خدمات رسان در قالب دفاتر پیشخوان تاکید کرد و گفت: ادارات کل پست، ثبت احوال و ادارات خدمت رسانی مانند گاز، برق و تلفن، با دفاتر پیشخوان قرارداد همکاری منعقد کرده اند که لازم است بر ارائه صحیح خدماتشان به مردم از طریق این دفاتر، نظارت کنند.

استانهای گلستان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با ۳۲۰ هزار کیلومتر مربع مساحت بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارند.  

برچسب‌ها اداره کل ارتباطات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خراسان جنوبی خراسان شمالی گلستان شهر مشهد کمیسیون تنظیم مقررات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل ارتباطات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خراسان جنوبی اداره کل ارتباطات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خراسان جنوبی خراسان شمالی گلستان شهر مشهد کمیسیون تنظیم مقررات دفاتر پیشخوان سازمان تنظیم تنظیم مقررات دفتر پیشخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  مهدی اسحاقی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در جلسه ساماندهی تور‌های داخلی و خارجی مازندران که در سالن اجتماعات اداره‌کل برگزار شد با بیان اینکه مازندران با توجه به قابلیت‌های فراوان گردشگری هر سال مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی زیادی قرار می‌گیرد، گفت: رشد تور‌های داخلی به شمال کشور و استان مازندران بسیار است و با توجه به فصل بهار و تابستان خیلی‌ها تمایل به سفر با تور‌های گردشگری دارند که باید برنامه‌ریزی‌های مطلوب صورت گیرد.

او با اشاره به معضل فعالیت تور‌های غیر مجاز، افزود: متاسفانه تور‌های بدون مجوز گردشگری با تبلیغات و ارسال عکس و ویدئو در فضا‌های مجازی برای جذب گردشگر فعالیت می‌کنند که موجب مشکلات بسیار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اعلام اینکه اگر اتفاق یا مشکلی در تور‌های بدون مجوز گردشگری بیفتد هیچ فردی پاسخگو نیست، افزود: با ساماندهی تور‌های بدون مجوز می‌توان شاهد ناهنجاری‌های اجتماعی، رعایت شئونات اسلامی و حجاب و عفاف باشیم.

اسحاقی با اشاره به فعالیت ۱۹۵ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری و صدور مجوز ۱۱ دفتر گردشگری سلامت در مازندران، گفت: بیشترین دفاتر مسافرتی و گردشگری در شهر‌های ساری، بابل، قائم‌شهر و آمل قرار دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷ پروانه بهره‌برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری صادر و ۱۴ پروانه بهره‌برداری در استان لغو شد، ادامه داد: ۹ متقاضی جدید برای دفاتر مسافرتی گردشگری در استان درخواست داده‌اند.

او مهمترین وظیفه دفاتر مسافرتی و گردشگری را تهیه بلیط و برگزاری تور‌های گردشگری داخلی و خارجی و همچنین تهیه روادید عنوان کرد.

اسحاقی تعداد راهنمایان‌تور در استان را ۲۴۰ نفر برشمرد و افزود: از این تعدادد۱۴۴ نفر عضو انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری هستند.

دیگر خبرها

  • الزام دارندگان پروانۀ دفاتر پیشخوان خدمات دولت به دریافت شناسه یکتا
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه