Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی استان یزد خبر از الکترونیکی شدن صدور مجوز موافقت اصولی مهدهای کودک تحت نظارت بهزیستی داد. ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۸ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محسن صباغی نژاد صبح امروز در نشست بهزیستی یزد اظهار داشت: صدور پروانه فعالیت، پروانه تاسیس، تمدید پروانه فعالیت، تعویض پروانه فعالیت و صدور المثنی برای مهدهای کودک تحت نظارت بهزیستی استان یزد توسط دبیرخانه کمیسیون ماده 26 بهزیستی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به سیاست‌های دولت مبنی بر هوشمند‌سازی و الکترونیکی نمودن اهم فعالیت‌ها جهت تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به مردم، در حال حاضر یکی از خدمات مربوط به کمیسیون ماده 26 در جهت صدور مجوز موافقت اصولی برای متقاضیان مهدهای کودک با همکاری پیشخوان‌های دولت در سراسر کشور به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه که متقاضیان دریافت مجوز مهد کودک می بایست در مرحله اول در سامانه ثبت نام نمایند؛ اظهار داشت: ثبت نام اولیه متقاضیان در پیشخوان دولت به آدرسWWW.G4B.ir  صورت می‌پذیرد.

شکایت از کودک‌آزای در مهدکودک‌ها متعدد است/امسال فقط 2 مورد متخلف شناخته شدندشهریه مهدکودک‌های کرمانشاه 10 درصد افزایش یافت114 مهدکودک در قزوین تحت نظارت بهزیستی هستندبیش از 400 مهدکودک بدون مجوز در استان قم شناسایی شد

‌رئیس فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی استان یزد خاطرنشان کرد: نتایج مراحل انجام کار توسط پیشخوان دولت از طریق پیامک به متقاضی اعلام می‌شود و پس از آن فرایند انجام کار و مراحل مربوطه توسط معاونت مراکز و موسسات غیردولتی بهزیستی استان یزد پیگیری می‌شود.

وی دریافت کد رهگیری و انتخاب دفتر پیشخوان توسط متقاضی در سامانه، مراجعه حضوری متقاضی به دفتر پیشخوان انتخاب شده در سطح استان، ارائه مدارک و فرم‌های استعلام به متقاضی توسط دفتر پیشخوان و دریافت و ثبت اطلاعات مدارک متقاضی توسط دفتر پیشخوان در سامانه را از روند انجام کار بر شمرد.

صباغی‌نژاد تصریح کرد: ارجاع الکترونیکی پرونده به کارتابل دبیرخانه کمیسیون، ارجاع توسط دفتر دبیرخانه کمیسیون ماده 26 بهزیستی به واحدهای بررسی کننده در سازمان بهزیستی استان، کارشناس مربوطه، معاونت تخصصی، گزینش و حراست را از دیگر فرآیند کمیسیون و اعلام نتیجه نهایی به متقاضی توسط پیشخوان دولت عنوان کرد.

وی گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت بهزیستی استان یزد به نشانی www.swo.ir قسمت سایت‌های وابسته ( درخواست مجوز دفاتر پیشخوان‌) نسبت به انجام این کار اقدام کنند.

انتهای پیام/ ز

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها